Робоча карта на 2 роки

Компанія ART VIKO надає повний пакет документів для отримання Чеської робочої карти.

Робоча карта, є дозволом на довгострокове перебування з метою працевлаштування на території Чеської Республіки, терміном до 2-х років.

Пакет документів надається нами:

  • Візова анкета (заповнена нашим співробітником)
  • Дозвіл на видачу трудової карти від Міністерства внутрішні справ Чехії
  • Трудовий договір, укладений між Вами та нашою компанією
  • Підтвердження бронювання квитків (автобус/потяг/літак)
  • Підтвердження місця проживання у Чехії з пропискою
  • Запис у візовий центр Чехії
  • Доставка документів
  • Пакет адаптації

Список необхідних документів від Вас (скановані копії):

  • Всі сторінки з відмітками Закордонного паспорта
  • Всі сторінки громадянсього паспорта
  • Ідентифікаційний код
  • Фото 3,5 х 4,5 см в цифровому форматі
  • Документи, що підтверджують кваліфікацію, необхідну для обраного робочого місця (документ про здобуту освіту)
  • Анкета

Вимоги до документів:

  • Термін дії закордонного паспорта повинен бути мінімум 3 міс. після закінчення терміну дії візи
  • Паспорт повинен мати мінімум дві вільні сторінки
  • Без порушень візового режиму
  • Медична страховка: покриття 30000, нульова франшиза (замовляєте ви!)

У консульстві додатково оплачується:

Консульський збір 1000 чеських крон - оплачується в євро по актуальному курсу.

Оплата приймається у касі Консульського відділу тільки за готівковий розрахунок в євро.

)