Чеська робоча віза на 180 днів

Компанія ART VIKO надає повний пакет документів для отримання Чеської робочої візи на 180 днів

Пакет документів надається нами:

  • Візова анкета (заповнена нашим працівником)
  • Дозвіл бюро праці Чеської республіки (дозвіл на роботу)
  • Трудовий договір, заключений між Вами та нашою компанією
  • Підтвердження бронювання квитків (автобус/потяг/літак)
  • Підтвердження проживання з пропискою
  • Запис у консульство Чехії
  • Доставка документів
  • Адаптаційний пакет

Список необхідних документів (скановані копії):

  • Усі сторінки з відмітками Закордонного паспорта
  • Усі сторінки з відмітками громадянського паспора
  • Ідентифікаційний код
  • Фото 3,5 х 4,5 см в цифровому форматі
  • Заповнена інформаційна анкета (бланк ми вам відправим)
  • Підписаний формуляр погодження з умовами працевлаштування (бланк ми вам відправим)
  • Завірена довідка про несудимість з перекладом на Чеську мову 

Вимоги до документів:

  • Термін дії закордонного паспорта повинен бути мінімум 3 місяці після закінчення дії візи
  • Паспорт повинен мати мінімум дві вільні сторінки
  • Без порушень візового режиму
  • Медичне страхування: покриття 60000 Є, нульова франшиза, покривати мінімум 7 днів, з перекладом на Чеську мову 

У консульстві додатково оплачується:

  • Консульський збір 2500 крон по курсу на день оплати

Консульський збір оплачується при подачі документів, в Євро, у касі візового центру.
Банк додатково стягує комісію у розмірі 35 грн. за кожного заявника.


)